Darnipora.lt

Pliusai ir minusai

Pliusai:

  • Itin profesionalūs klausimai bandant parinkti tau antrą pusę;
  • Pakankamai daug narių ieškančių rimtų santykių;
  • Profesionalūs sderinamumo testai
  • nėra reklamos

Minusai:

  • Ilgi testai;
  • Truputi pasenęs desktop versijos dizainas

Apie ką puslapis

ai vienas iš seniausių lietuviškų pažinčių puslapių. Puslapis skirtas tiems, kurie ieško rimtų ir ilgalaikių santykių. Per dešimtį metų veiklos pažinčių srityje ištobulinti psichologų sukurtą suderinamumo sistemą, kuri, remiantis narių suderinamumo testo rezultatais, kiekvienam asmeniškai parenka labiausiai tinkamus partnerius. Tokiu būdu Jums nereikia gaišti laiko bendraujant su žmonėmis, kurie neatitinka jūsų charakterio ir su kuriais Jūsų požiūris į gyvenimą kardinaliai skiriasi. Puslapio administracija labai rimtai žiūri į kokybę , o ne kiekybę, todėl dažnai nariams, kurie nurodo neieškantys įsipareigojimų, maloniai pasiūlo registruotis kitose svetainėse.

Kaina

DarniPora.lt yra trys narystės tipai: paprasta, auksinė ir premium.

Auksinė ir Premium narystės daro Jūsų anketą pastebimesnę ir tokie nariai susilaukia apie 3 kartus daugiau laiškų, todėl ją rekomenduojame norintiems paspartinti antrosios pusės paieškas.

Kaina, už kurią puslapio administracija ieško tau gyvenimo antros pusės atrodo gana juokinga – 8,5 eur/mėn. Jeigu perkate keleta mėnesių iš karto, tai tada kaina mažėja iki 3eur/men.

Kai pagalvoji kad už tai tau gali atrasti žmogų, kuris atitinka visus tavo psichologinius kriterijus, tai atrodo labai juokingai maža kaina.

Įvairovė

Prisijungus prie puslapio susidaro įspūdis, kad dvidešimt pirmame amžiuje žmonės niekaip neranda savo antros pusės. Daugelis pažinčių puslapių galėtų pavydėti tokios narių įvairovės, bet įdėmiai pažiūrėjus galima pastebėti, kad didžioji dalis narių yra ~ 30 metų amžiaus ir vyresnį. Laiškų atsakomumas pakankamai aukštas, kas maloniai stebina. Labai patogu, kai pasirinkus profilį, tu matai kiek esi su tuo nariu suderinamas tiek bendravime, tiek charakterių, vertybių ar net seksualiniu požiūriu. Tokiu atveju labai lengva rasti bendrą kalbą.

Klientų aptarnavimas

Kadangi čia žmonės ieško rimtų santykių, tai greičiausiai puslapio administracija neturi daug darbo. Per keleta mėn, kol testavome puslapį, beveik nesusidūrėm su situacijom, kad reikėtų kreiptis į administraciją. Porą kartų matėm, kad kažkas siuntė spam žinutes, bet kitą dieną, nei žinučių, nei siuntėjo jau nebebuvo.

Saugumas

Puslapis pakankamai saugus. Čia neradom jokių internetinės ar mob sąskaitų papildymo prašinėtojų, jokio Spam’o ar panašiai.

Mobili versija

Tiek mobili versija tiek mobili flirtas programėlė yra be priekaištų, bet ir be išskirtinumo.

Ar darnipora.lt tinka jums?

Jeigu Jūs ieškote rimtų santykių, jeigu pasitikite psichologų sudarytais suderinamumo testais, tai tada darnipora.lt tai ko jūms reikia. Mes įsitikinę – Sąžiningai atlikę visus testus 101% jūs rasite savo antrąją pusę.

12 komentarų apie “Darnipora.lt”

  1. Valentina

    Man 49 metai, norėčiau sutikti gyvenimo partnerį, kuris taptu pačiu geriausiu gyvenimo draugu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *